Miért hagyd, hogy a kutya az ágyban aludjon.

 

Miért hagyd, hogy a kutya az ágyban aludjon.



Miért hagyd, hogy a kutya az ágyban aludjon. A legtöbb kutyatulajdonos megengedi,hogy kedvence az ágyban aludjon,bár sokan nem akarják elismerni.Nekünk van néhány nagyon jó indokunk,hogy miért oszd meg a saját ágyad a kutyáddal.Végül is,a kutya az ember legjobb barátja és van előnye ha Veled alszik.Tehát, ha tökéletes kifogást,szeretnél,hogy a kutya miért alszik az ágyban minden éjjel,vess egy pillantást a rövid, de hasznos listánkra!



1. A kutya csökkenti a szorongást!

Ismert,hogy a kutya csökkenti a szorongást és segít az embereknek a súlyos szorongásos zavarok leküzdésében.Nem csak gondoskodik Rólad ha segítségre szorulsz,hogy teljes életet élhess,hanem nyugalmat teremt a nap folyamán és este. Ha hagyod,hogy a kutya az ágyban aludjon,akkor jobban alszol, és sokkal nyugodtabb leszel.


2. A kutyával biztonságban érezzük magunkat.

Az egyik fő ok amiért a legtöbb embernél a kutya áll az első helyen az, hogy nagyobb biztonságban érzik magukat.Nem számít,hogy képzett őrző-védő,vagy öleb.A lényeg,hogy ugat és így figyelmeztet a veszélyre. Mindössze annyit kell tenned,hogy a kutyáddal együtt alszol.Ez a biztonságérzés javítja az éjszakai alvást..


3. A kutyák szeretnek!

Nézzünk szembe a tényekkel, a kutyák szeretnek kényeztetni. Ők mindig pozitívak!Tehát ha lehetővé tesszük számukra,hogy az ágyban aludjanak,hogy fontosnak érezzék magukat,boldoggá fognak tenni.Olyanok mint a nyugalmat és biztonságot sugárzó apró “emberek”.
 

4. Kutyád kellemes meleget ad.

Meleg,barátságos takarók és párnák,de nem lehet összehasonlítani azzal a meleggel,amit egy
kutya tud adni,és az ő puha szőre.Sok lakástulajdonos elismeri,hogy kutyával alszik az ágyban,
mert meleg éjszaka. Még egy kis kutyával is úgy érezni, hogy sokkal kellemesebb. 


5.A kutya segít a depresszión.

Bizonyított tény,hogy a kutyák csökkentik a depresszió tüneteit,enyhítik a szorongást az emberekben. A kutya feltétel nélküli szeretet ad,és jobb kedvre derít,hogy van egy kisállat amit el kell látni. Számos szakértő szerint, a kutyák még a magas vérnyomás csökkentésében is segíthetnek.Akár enyhülést keresnek a mély depresszióra,vagy egyszerűen csak próbálják megakadályozni a negatív érzelmeket,a kutyával való kommunikáció éjjelre is egy nagyszerű megoldás.

6.A kutya segít az álmatlanságon.

Az álmatlanság nagyon komoly probléma,ha nem kezelik megfelelően,krónikus egészségügyi problémákhoz vezethet, mint az elhízás és a cukorbetegség.De mint már említettük hagyd,hogy a kutya veled aludjon,mentálisan is jó hatással lesz Rád.Így ha az álmatlanság kiváltó oka,hogy aggódsz vagy ideges vagy,tudod kezelni ezeket a tüneteket.Egyszerűen hagyd,hogy a szőrös kis barátod az ágyra feküdjön és hozzád bújjon! 

 

MEGAMATRAC                               WEBSHOP

 

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések

Anatómiai párna

Tippek a jobb alváshoz pénzügyi stressz idején.

Idősebben rosszabbul alszunk?

Álmok és alvás